9.2 / 10 1836 reviews 

Huren via 123Wonen

U wilt een leuke woning uit de particuliere sector huren via een betrouwbare makelaar van een betrouwbare verhuurder. Logisch, vinden wij.

123Wonen is succesvol, snel groeiend, innovatief en ambitieus. Particulier huren via ons betekent duidelijke communicatie, persoonlijk contact, een snelle en prettige service en altijd een transparante werkwijze. Uw woning kan bij ons al binnen 1 dag zijn geregeld. Kijk hier voor het aanbod en schrijf u in.

Uw woning kan bij ons al binnen 1 dag zijn geregeld!

Als huurder betaalt u bij 123Wonen geen inschrijfgeld om in aanmerking te komen voor huurwoningen. Geen kosten, altijd zekerheid. Betalen doet u pas wanneer u daadwerkelijk een huis heeft gevonden die echt bij u past. Dit is werken met een een no cure no pay methode. Wel zo eerlijk. U blij, wij blij.

Neem contact op

Hoofdkantoor

123Wonen Hoofdkantoor
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede
088 - 700 99 00

 

Direct particulier huren

Particulier huren in onder meer de regio Twente, Flevoland, Deventer, Apeldoorn, Utrecht en Breda kan moeiteloos via 123Wonen.nl. Wij garanderen geen wachtlijsten, want dat is het voordeel van het zoeken naar een particuliere woning. Snel en moeiteloos speuren naar uw favoriete woning is mogelijk. Niet wachten op een woning, maar direct huren wanneer u dat wilt. De particuliere huursector is interessant voor zowel ons als u. Wij als makelaar kunnen in deze markt de mooiste woningen vinden en direct aanbieden. Per direct en snel een woning vinden is mogelijk, dat laten wij u zien. Bent u niet met spoed op zoek naar een nieuwe woning, maar wilt u wel het nieuwste woningaanbod in de mail ontvangen? Schrijf u dan in voor onze woningmail.

 

Gemak van online

Online vinden wij belangrijk. Wij zetten ons in voor een makkelijke vindbaarheid, een hoge notering in Google en bieden onze woningen automatisch aan op tal van andere portals en veel bezochte websites. Wij zijn constant bezig met ontwikkelen om u nog beter te kunnen bedienen. Wij zijn onderscheidend, leren van de besten, werken samen met de besten en groeien snel, maar willen altijd nog beter worden. U mag als huurder altijd meedenken. Valt u iets op of klopt iets niet? Wij staan altijd open voor vragen en/of opmerkingen.

UW ZEKERHEDEN OP EEN RIJ

  • Geen wachtlijsten. Uw woning kan binnen 1 dag geregeld zijn!
  • Gratis inschrijven
  • Dagelijks het nieuwste woningaanbod met foto's in uw mailbox  
  • Een persoonlijke benadering

Wilt u direct een woning huren via 123Wonen? 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.