9.2 / 10 1806 reviews 

Direct een woning huren

Bent u op zoek naar een woning en wilt u per direct gemeubileerd, gestoffeerd of kaal huren? Makelaar 123Wonen heeft een groot aanbod woningen, kamers, appartementen en studio's in de vrije sector.

123Wonen is een vooruitstrevende huurmakelaar met landelijke dekking én altijd lokaal aanwezig. Wij hebben 33 vestigingen verspreid over heel Nederland. Kijk hier voor alle vestigingen en contactgegevens. Wij begeleiden bij het vinden van uw droomhuis en dat altijd zonder betaling van inschrijfkosten en bemiddelingskosten. Wij werken op basis van no cure no pay werkwijze! 

Neem contact op

Hoofdkantoor

123Wonen Hoofdkantoor
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede
088 - 700 99 00

 

Direct een woning zoeken

Het vinden van uw ideale huurwoning begint bij direct, makkelijk en snel in ons overzichtelijk aanbod van huurhuizen in de vrije sector in heel Nederland. Onderscheid kan worden gemaakt tussen een huurwoning in de vrije sector en een sociale-huurwoning. Bij ons kunt u terecht voor al uw favoriete huurwoningen in de vrije sector. Het fijne voordeel aan huren in de vrije sector is de snelheid waarmee u een woning kunt vinden. 

In ons aanbod kunt u uiteraard woningen filteren naar keuze op onder meer plaats, maximale huurprijs per maand, vierkante meter en aantal slaapkamers. Met deze makkelijke zoekfunctie van 123Wonen.nl vindt u in een handomdraai een huurhuis naar uw wens.

Wij willen dat u geen onnodig werk verricht voor het vinden van een woning, maar willen dat u zorgeloos en snel kunt huren. Wilt u daarom een particuliere huurwoning huren via makelaar 123Wonen? Zorg dat u de volgende 3 slimme stappen volgt en u bent nog net niet in 3 tellen klaar.

 

 

Een woning die bij u past in 3 stappen: