9.2 / 10 1817 reviews 

Thuis, waar u ook bent

Onze appartementen en woningen zijn gelegen op praktische locaties en ingericht op het comfort van uw personeel. Goed onderhouden en voorzien van een modern en smaakvol interieur. Wij beschikken over een technische dienst die 24/7 bereikbaar is om te assisteren met onderhoudsproblemen die zich kunnen voordoen tijdens het verblijf. Uw medewerkers kunnen zich thuis voelen, waar ze ook zijn. Tijdelijke huisvesting is wel zo fijn wanneer dat nodig is.

Maak kennis met onze eersteklas diensten

Als u besluit tot samenwerking met 123Wonen, mag u de volgende unieke services van ons verwachten:

  • Persoonlijke service op maat
  • Eerlijke en transparante begeleiding gedurende het gehele huurtraject
  • Snelle afhandeling van uw aanvraag; geen wachtlijsten
  • Vooraf overeengekomen huurprijzen met onze verhuurders: wij garanderen u een eerlijke prijs
  • Een vrijblijvende bezichtiging van een of meerdere woning(en) is altijd mogelijk

 

Zakelijk huren

Bent u op zoek bent naar kortlopende, flexibele contracten voor woonruimten voor uw personeel? Of juist naar huisvesting voor langere termijn voor uw werknemers? 123Wonen biedt innovatieve oplossingen op het gebied van corporate housing.

Met onze jarenlange expertise, goed opgeleide werknemers en ons ruime aanbod van gemeubileerde appartementen en woningen in heel Nederland zijn wij uw betrouwbare partner in corporate housing. 123Wonen is tevens exclusief partner voor verhuur aan Defensie NATO en de overheid. 123Wonen zorgt voor flexibele huisvesting van uw werknemers. 

Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op
Maak uw persoonlijke wensen voor tijdelijke huisvesting aan ons kenbaar en wij zorgen voor de rest. Ook wanneer u enkel meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde 123Wonen kantoor, of per e-mail.