9.2 / 10 1779 reviews 

Appartement huren in Haarlem?

Zoekt u woonruimte, bijvoorbeeld een appartement, dan bent u bij makelaar 123Wonen Haarlem aan het juiste adres. Om te beginnen met het zoeken van een appartement in de omstreken van Haarlem klikt u op aanbod en vervolgens selecteert u de regio Haarlem. Vindt u het aanbod te groot, dan kunt u eenvoudig uw zoekopdracht verfijnen door het aantal slaapkamers, budget of type appartement te selecteren.

Appartementen huren Haarlem, alle woonruimtes zijn gescreend om u te verzekeren van een degelijke woonsituatie. Verhuurders hebben over het algemeen veel keuze in huurders. Er zijn aan deze begeleiding in het aanhuur traject kosten verbonden, namelijk de gestelde courtage.

Het is de taak van makelaar 123Wonen om de huurder die voldoet aan de kwalificaties van de verhuurder, dusdanig te begeleiden zodat de huurkandidaat via 123Wonen het appartement in Haarlem of omstreken hiervan gegund krijgt. U kunt een appartement huren in Haarlem, maar ook een villa, tussenwoning of kamer. Behalve woonruimte in Haarlem bieden wij ook huurhuizen aan in de omliggende plaatsen als Bloemendaal of Aerdenhout.

Appartement huren in Haarlem? 

Vul onderstaand formulier in en 123Wonen Haarlem helpt u graag!