9.2 / 10 1836 reviews 

Appartement verhuren Amstelveen

Heeft u een appartement in Amstelveen dat u wilt verhuren? 123Wonen Amstelveen helpt u bij het vinden van een geschikte huurder voor uw huis, appartement, studio of kamer. Gaat u zelf tijdelijk naar het buitenland? Of staat uw huis langdurig te koop en bent u van plan het te verhuren via de leegstandswet? Het vinden van een huurder kan dan een goede oplossing zijn om dubbele lasten te dekken en huurinkomsten te ontvangen. U kunt uw huis bijvoorbeeld verhuren aan expats: buitenlandse werknemers die tijdelijk in ons land verblijven.

Onze werkwijze

123Wonen Amstelveen gaat voor u op zoek naar een geschikte huurder. Wij plaatsen uw woning of appartement op diverse woningwebsites, waaronder Pararius en Funda, zodat deze onder de aandacht gebracht wordt van de juiste doelgroep. Uw huis wordt getoond waar de potentiele huurders zoeken! Natuurlijk willen wij veiligheid garanderen. Daarom heeft 123Wonen Amstelveen een uitgebreide screeningprocedure voor iedere mogelijke huurder. Er wordt gecontroleerd op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Is alles in orde? Dan is de verhuurmakelaar aanwezig bij de sleuteloverdracht en er wordt een inspectie van de woning uitgevoerd. Het huurcontract wordt waterdicht opgesteld.

Appartement huren in Amstelveen? 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Een zorgeloze verhuurperiode

Wij willen u als verhuurder natuurlijk overal in bijstaan. Dit eindigt niet bij het vinden van een passende huurder voor uw appartement. Als deze in de woning is getrokken is er ook onderhoud nodig. Bijvoorbeeld het versturen van facturen, het innen van de huur en het oplossen van technische problemen in de woning. Dankzij het vastgoedbeheer van 123Wonen Amstelveen hoeft u zich hier niet mee bezig te houden. Door het financiële en technische vastgoedbeheer aan ons uit te besteden gaat u een zorgeloze verhuurperiode tegemoet!

Wilt u uw appartement in Amstelveen verhuren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit is geheel vrijblijvend en kan zowel telefonisch als via het contactformulier.

Bereik ons op: 020 - 22 58 601

Huis huren in Amstelveen?

Contact met 123Wonen Amstelveen