9.2 / 10 1816 reviews 

Energielabel Hengelo

Heeft u een energielabel nodig voor uw woning in Hengelo en omstreken? Dan bent u bij 123Wonen op de juiste plek. Het energielabel is een instrument dat inzicht geeft in de energieprestaties van een woning, en deze is vereist bij verkoop of verhuur van uw woning. Een energielabel Hengelo kan enkel worden uitgegeven door een erkende energieadviseur. Gelukkig zijn de verhuurmakelaars van 123Wonen bevoegde adviseurs, die u snel op professionele wijze helpen aan een energielabel Hengelo. Neem direct contact op om uw energieadvies aan te vragen!

Neem contact op

Huis verhuren? Energielabel = verplicht! 

Bent u van plan uw woning te verhuren? Dan is een geldig geregistreerd energielabel verplicht. Met het energielabel kunnen potentiële huurders direct zien hoe energiezuinig de woning is. Energiezuinigheid is iets wat tegenwoordig voor veel huurders belangrijk is. Het energielabel Hengelo geeft uw woning een letter om aan te duiden hoe zuinig deze is. Woningen met label A of hoger (groen) zijn het energiezuinigst. De minst zuinige woningen krijgen label G (rood). Wanneer u als huiseigenaar geen label hebt bij de verkoop of verhuur van uw woning, dan kunt u een hoge boete krijgen. 

Energielabel Hengelo aanvragen

Energielabel in Hengelo aanvragen?

Vul onderstaand formulier in voor een energielabel in Hengelo. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe werkt een energielabel?

Voor het bepalen van de zuinigheid komt een energieadviseur thuis langs. Deze legt verschillende kenmerken vast, zoals de afmetingen, isolatie en aanwezige installaties. Op basis hiervan wordt berekend hoeveel energie de woning verbruikt. Al deze kenmerken worden door de energieadviseur verwerkt tot een uitgebreid energielabel Hengelo. In dit rapport worden ook suggesties gedaan om de energiezuinigheid van de woning te verbeteren. Het implementeren hiervan kan gunstig zijn voor de leefbaarheid en de waarde van de woning. 

Meer informatie

Kosten energielabel

Het aanvragen van een energielabel Hengelo is niet gratis, zeker nu dit sinds 2021 door een erkende adviseur gedaan moet worden. De kosten van het energielabel verschillen voor iedereen, en zijn afhankelijk van het type woning en de beschikbare informatie. Bij 123Wonen ontvangt u altijd een betrouwbaar, voordelig energielabel Hengelo. Bent u benieuwd naar de exacte kosten in uw situatie? Neem dan contact op, en vraag een offerte aan voor uw energielabel Hengelo!

Neem contact op