9.2 / 10 1836 reviews 
Uw woning verhuren aan Expats?
Binnen twee weken verhuurd aan goed gescreende en betrouwbare huurders
Neem contact op 033 - 204 80 41
Brochure Download

Expat verhuur Amersfoort

Uw woning verhuren aan internationale werknemers

Wilt u uw huis of appartement in Amersfoort gaan verhuren aan expats? 123Wonen Amersfoort is een gespecialiseerde en lokale verhuurmakelaar in de regio Amersfoort, Soest, Baarn, Nijkerk en Leusden.

Waarom verhuren aan expats?

Expats zijn internationale werknemers die door een organisatie naar Nederland zijn gestuurd of ingehuurd zijn door een Nederlands bedrijf.  Het gaat hier om betrouwbare huurders omdat deze medewerkers op korte termijn op zoek zijn naar een nette woning, hoog opgeleid zijn en een middelhoog tot hoog salaris hebben. Enkele factoren van een betrouwbare huurder. Daarnaast worden bij ons alle kandidaten uitgebreid gescreend. 

Over het algemeen zoeken expats een tijdelijke woning in een duurder segment. Na deze verhuurperiode komt uw woning in Amersfoort weer vrij voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode.

 • Betrokken en persoonlijk contact Korte lijnen met jouw persoonlijke en lokale verhuurmakelaar.
 • Betrouwbare huurders o.a. aan de overheid, defensie en expats.
 • Snel zorgeloos verhuren Binnen 1 á 2 weken verhuurt aan gescreende huurder.
 • 24/7 bereikbaar Altijd beschikbaar voor huurders en verhuurders.

Gratis uw mogelijkheden bespreken?

Werkwijze 123Wonen Amersfoort

Gaat u de samenwerking met ons aan? Dan gaan wij voor u aan de slag! 

Gratis intake

Wij komen langs om kennis te maken, de woning op te nemen en samen tot een reële huurprijs te komen (o.a. op basis van de markthuurwaarde).

Woning presentatie

Wij maken professionele foto’s, advertentieteksten in Nederlands en Engels, en presenteren de woning op o.a. 123Wonen.nl, Pararius, Expathomesholland.com en Funda.

Gescreende huurders

Wij zorgen voor een passende huurder op basis van zoekprofiel, woonverleden en inkomen (screenings via Experian en EDR).

Verhuurovereenkomst en beheer

Wij stellen een op maat gemaakte huurovereenkomst op, regelen het verhuur en geven advies over de juridische mogelijkheden.

Wat onze klanten van onze landelijke service vinden

  9.2 / 10 1836 reviews 

Contactgegevens

123Wonen Amersfoort
Databankweg 26
3821 AL Amersfoort

033 204 80 41

Wij verhuren o.a. aan;

Veilig verhuren aan expats

Gespecialiseerde Expats verhuurmakelaar

123Wonen Amersfoort is gespecialiseerd in het verhuren aan expats. Onze makelaars kennen de lokale huizenmarkt in Amersfoort en beschikken over een uitgebreid netwerk met bedrijven die expats inhuren. Korte lijntjes dus. Bedrijven in het netwerk van 123Wonen Amersfoort zijn onder andere Nike, Campina en Universiteit Utrecht. Wij streven er naar uw woning zo snel mogelijk te verhuren, het liefst binnen twee weken. 

Een expat huurder wordt altijd gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Op deze manier is er een duidelijk beeld over de achtergrond van de huurder en zijn betrouwbaarheid. Naast deze uitgebreide screenings zorgen wij ook voor een waterdicht huurcontract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht én doen wij een initiële inspectie van de woning. Zo bent u er van verzekerd dat alles goed geregeld is. 

Gratis gesprek aanvragen

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 2.095,-p/mnd
Bernulfusstraat
Amersfoort
Bernulfusstraat
 • Aangeboden sinds25-06-2024
127 m²  -   4 slaapkamers
€ 950,-p/mnd
Leuvenumseweg
Ermelo
Leuvenumseweg
 • Aangeboden sinds20-06-2024
54 m²  -   1 slaapkamer
€ 2.500,-p/mnd
Westkanaaldijk
Nieuwersluis
Westkanaaldijk
 • Aangeboden sinds19-06-2024
164 m²  -   3 slaapkamers

Een woning kopen als investering om te verhuren? 

Meer informatie

Expat verhuur Amersfoort

Expat verhuur Amersfoort is een ideale manier om uw woning te verhuren wanneer u zelf bijvoorbeeld op reis gaat of een te koop staande woning heeft. 123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur aan expats in Amersfoort en helpt u met het vinden van een betrouwbare huurder; veilig en snel.

Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland komen wonen en werken. Vaak worden zij door een Nederlands bedrijf ingehuurd, of uitgezonden door hun eigen werkgever in het buitenland. Expats hebben gespecialiseerde kennis en genieten daarom meestal een hoog inkomen. Om deze reden komen expats in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment: woningen die anderen niet kunnen of willen betalen. Omdat expats meestal maar voor een periode van 1 tot 3 jaar in Amersfoort verblijven, zijn tijdelijke woningen uitermate geschikt voor deze doelgroep.

123Wonen gaat direct actief aan de slag met een uitgebreide marketingcampagne voor uw huis. Dit houdt in dat wij het aanbod op vele verschillende websites plaatsen; precies op de plekken waar woningzoekenden kijken. Wij zorgen altijd voor een volledig gescreende huurder. Dit betekent dat alle kandidaten worden gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo geven wij u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Verder stelt 123Wonen Amersfoort een waterdicht contract op en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht. Wilt u een helemaal zorgeloze huurperiode? Kies dan ook voor ons financieel en technisch vastgoedbeheer. Vraag ons hiervoor naar de voorwaarden in uw situatie.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Amersfoort? Dan zit u helemaal goed bij 123Wonen: onze verhuurmakelaars hebben veel kennis van de verhuur aan expats in Amersfoort. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer

Waarom u voor 123Wonen kiest

 • Uw woning snel en veilig verhuurd
 • Nette en betrouwbare huurders
 • Jarenlange ervaring in de verhuur aan expats
 • Netwerk van bedrijven die woonruimte voor expats zoeken 
 • Degelijke screening van huurders
 • Technisch en financieel beheer mogelijk 

Uw woning verhuren aan expats in Amersfoort? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Heeft u nog een vraag?

Onze medewerkers staan u graag te woord.