9.2 / 10 896 reviews 

Expat verhuur Amersfoort

Expat verhuur Amersfoort is een ideale manier om uw woning te verhuren wanneer u zelf bijvoorbeeld op reis gaat of een te koop staande woning heeft. 123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur aan expats in Amersfoort en helpt u met het vinden van een betrouwbare huurder; veilig en snel.

Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland komen wonen en werken. Vaak worden zij door een Nederlands bedrijf ingehuurd, of uitgezonden door hun eigen werkgever in het buitenland. Expats hebben gespecialiseerde kennis en genieten daarom meestal een hoog inkomen. Om deze reden komen expats in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment: woningen die anderen niet kunnen of willen betalen. Omdat expats meestal maar voor een periode van 1 tot 3 jaar in Amersfoort verblijven, zijn tijdelijke woningen uitermate geschikt voor deze doelgroep.

123Wonen gaat direct actief aan de slag met een uitgebreide marketingcampagne voor uw huis. Dit houdt in dat wij het aanbod op vele verschillende websites plaatsen; precies op de plekken waar woningzoekenden kijken. Wij zorgen altijd voor een volledig gescreende huurder. Dit betekent dat alle kandidaten worden gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo geven wij u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Verder stelt 123Wonen Amersfoort een waterdicht contract op en zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht. Wilt u een helemaal zorgeloze huurperiode? Kies dan ook voor ons financieel en technisch vastgoedbeheer. Vraag ons hiervoor naar de voorwaarden in uw situatie.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Amersfoort? Dan zit u helemaal goed bij 123Wonen: onze verhuurmakelaars hebben veel kennis van de verhuur aan expats in Amersfoort. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer

Waarom u voor 123Wonen kiest

  • Uw woning snel en veilig verhuurd
  • Nette en betrouwbare huurders
  • Jarenlange ervaring in de verhuur aan expats
  • Netwerk van bedrijven die woonruimte voor expats zoeken 
  • Degelijke screening van huurders
  • Technisch en financieel beheer mogelijk 

Uw woning verhuren aan expats in Amersfoort? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

U woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.250,-p/mnd
Nassaulaan Nieuw
Baarn
Nassaulaan
  • Aangeboden sinds01-07-2020
90 m²  -   1 slaapkamer
€ 1.195,-p/mnd
Coöperatiehoek
Achterveld
Coöperatiehoek
  • Aangeboden sinds30-06-2020
76 m²  -   2 slaapkamers
€ 3.500,-p/mnd
Huijgenslaan Nieuw
Amersfoort
Huijgenslaan
  • Aangeboden sinds09-06-2020
350 m²  -   6 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Amersfoort

Charmaine  Kok

  Charmaine Kok

Monique Spijker

  Monique Spijker

Amersfoort

123Wonen Amersfoort
Databankweg 26
3821 AL Amersfoort

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren

Neem contact op