9.2 / 10 1035 reviews 

Expat verhuur Den Haag

Is uw woning beschikbaar voor de verhuur in Den Haag? Kies dan voor expat verhuur Den Haag en verhuur uw huis aan betrouwbare expat huurders. 123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur aan expats in Den Haag en heeft veel connecties met bedrijven die deze werknemers inhuren. Zo vinden wij snel en veilig een geschikte en betrouwbare expat huurder voor uw woning in Den Haag.

Expats zijn buitenlandse werknemers die zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Zij hebben een hoog inkomen waardoor ze in aanmerking komen voor huurwoningen in het duurdere segment. Expats hebben in veel gevallen een tijdelijk arbeidscontract. Hierdoor zijn zij op zoek naar woningen die tijdelijk beschikbaar zijn, het liefst gemeubileerd. Expats staan bekend als nette en betrouwbare huurders die uw woning na vertrek weer netjes achterlaten. 123Wonen Den Haag heeft connecties met veel bedrijven die expats inhuren. Door deze nauwe samenwerking hebben wij snel een geschikte expat gevonden voor uw woning.

Expat verhuur Den Haag is een ideale oplossing wanneer u zelf tijdelijk in het buitenland verblijft of wanneer uw woning bijvoorbeeld te koop staat. 123Wonen Den Haag zorgt binnen korte tijd voor een geschikte huurder. Deze huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, kredietwaardigheid en identiteit. Daarnaast zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht, doen wij een initiële inspectie van de woning en stellen wij een degelijk huurcontract op. U kunt ook bij 123Wonen terecht voor het beheren van uw woning in Den Haag. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Bij financieel vastgoedbeheer kunt u denken aan het versturen van facturen en innen van de huur. Bij technisch beheer aan het oplossen van kleine technische problemen.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Den Haag? Dan bent u bij 123Wonen aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op voor meer informatie!

Meer

Waarom u voor 123Wonen kiest

  • Uw woning snel en veilig verhuurd
  • Nette en betrouwbare huurders
  • Jarenlange ervaring in de verhuur aan expats
  • Netwerk van bedrijven die woonruimte voor expats zoeken 
  • Degelijke screening van huurders
  • Technisch en financieel beheer mogelijk 

Uw woning verhuren aan expats in Den Haag? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.095,-p/mnd
Loosduinse Hoofdstraat Nieuw
Den Haag
Loosduinse Hoofdstraat
  • Aangeboden sinds12-01-2021
75 m²  -   2 slaapkamers
€ 1.050,-p/mnd
Traviatastraat Nieuw
Den Haag
Traviatastraat
  • Aangeboden sinds12-01-2021
65 m²  -   1 slaapkamer
€ 1.450,-p/mnd
Donker Curtiusstraat Nieuw
Den Haag
Donker Curtiusstraat
  • Aangeboden sinds12-01-2021
96 m²  -   2 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Den Haag

Ellen de Vos

  Ellen de Vos

Wim Overwater

  Wim Overwater

Den Haag

123Wonen Den Haag
Laan van 's-Gravenmade 32
2495 AJ Den Haag

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren

Neem contact op