9.2 / 10 896 reviews 

Expat verhuur Drenthe

123Wonen is erg ervaren in Expat verhuur in Drenthe. Wij dragen er grote zorg aan om uw woning te verhuren aan betrouwbare Expat huurders. Expats zijn internationale werknemers die buiten Nederland door een organisatie naar Nederland zijn gestuurd of ingehuurd zijn door een Nederlands bedrijf. Expats hebben vaak een hoge opleiding genoten en ontvangen een  hoog salaris voor het werk wat zij doen, hierdoor zijn het betrouwbare huurders. Omdat ze een hogere inkomen hebben, zoeken Expats vaak woningen in het duurdere segment. Expats die in Drenthe willen verblijven zijn op zoek naar een tijdelijke huurwoning, door hun tijdelijke arbeidscontract. Na de verhuurperiode komt uw woning dus vrij voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode.

123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur aan expats en kan u helpen met expat verhuur in Drenthe. Behalve dat we de lokale woningmarkt in Drenthe goed kennen, beschikken wij ook over een scala aan connecties met bedrijven die expats inhuren. 123Wonen Drenthe streeft er naar om uw woning binnen een korte tijd te verhuren. Wij zorgen ervoor dat uw woning op diverse woningwebsites staat en gebruiken onze connecties binnen bedrijven die gebruik maken van expats. Een expat huurder wordt altijd goed gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarnaast zorgen wij ook voor een waterdicht huurcontract en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook doen wij een initiële inspectie van de woning.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Drenthe? 123Wonen Drenthe helpt u graag met al uw vragen omtrent de verhuur aan expats in Drenthe en geeft u vrijblijvend advies. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer

Waarom u voor 123Wonen Drenthe kiest

  • Uw woning snel en veilig verhuurd
  • Nette en betrouwbare huurders
  • Jarenlange ervaring in de verhuur aan expats
  • Netwerk van bedrijven die woonruimte voor expats zoeken 
  • Degelijke screening van huurders
  • Technisch en financieel beheer mogelijk 

Uw woning verhuren aan expats in Drenthe? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

U woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.100,-p/mnd
De Oostermaat Nieuw
Westerbork
De Oostermaat
  • Aangeboden sinds18-06-2020
130 m²  -   2 slaapkamers
€ 995,-p/mnd
Noorderstraat Tip
Emmen
Noorderstraat
  • Aangeboden sinds12-06-2020
152 m²  -   4 slaapkamers
€ 895,-p/mnd
Content Hofstede In optie
Assen
Content Hofstede
  • Aangeboden sinds05-06-2020
65 m²  -   2 slaapkamers

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Drenthe

Jan Bergsma

  Jan Bergsma

Drenthe

123Wonen Drenthe
Laan van de Marel 625
7823 BS Emmen

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren

Neem contact op