9.2 / 10 1836 reviews 

Expat verhuur Nijmegen

Expat verhuur Nijmegen is een ideale manier om uw woning te verhuren wanneer u zelf bijvoorbeeld op reis gaat of een te koop staande woning heeft. 123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur aan expats in Nijmegen en helpt u met het vinden van een betrouwbare huurder; veilig en snel.

123Wonen is gespecialiseerd in de verhuur aan expats: buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland komen werken. Ons land is erg in trek bij expats dankzij gunstige financiële regelingen en vergoedingen die werkgevers bieden voor huisvesting. Vaak worden expats door hun eigen werkgever voor een periode van 1 tot 3 jaar uitgezonden. Zij genieten een hoog inkomen en komen daarom in aanmerking voor woningen in het duurdere segment. Omdat expats voor een relatief korte tijd in Nijmegen blijven zijn gemeubileerde woningen voor hen erg aantrekkelijk.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Nijmegen? 123Wonen Nijmegen zoekt voor u naar een geschikte huurder. Wij gaan direct actief aan de slag, door uw woning op verschillende online kanalen te tonen. Zo zien de juiste personen het aanbod! Ook hebben wij een uitgebreid netwerk van bedrijven die woonruimte zoeken voor expats. Is er een passende huurder gevonden? Dan zorgen wij altijd voor een volledige screening van de kandidaat. Als alles in orde is stellen wij een waterdicht huurcontract op, zijn we aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteren wij de woning. Ook biedt 123Wonen Nijmegen financieel en technisch vastgoedbeheer aan, waardoor u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken tijdens de verhuurperiode.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Nijmegen? 123Wonen geeft u graag vrijblijvend meer informatie.

Uw woning verhuren aan expats in Nijmegen? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Een greep uit ons actuele aanbod

Uw woning ook hier?

Laat ons helpen uw woning te verhuren!

Meer informatie

€ 1.150,-p/mnd
Graafseweg
Wijchen
Graafseweg
  • Aangeboden sinds05-07-2024
90 m²  -   4 slaapkamers
€ 1.800,-p/mnd
St. Annastraat
Nijmegen
St. Annastraat
  • Aangeboden sinds05-07-2024
99 m²  -   3 slaapkamers
€ 800,-p/mnd
Veerdam
Pannerden
Veerdam
  • Aangeboden sinds27-06-2024
40 m²  -   1 slaapkamer

Weten wat uw huis aan huur kan opleveren?

123Wonen Nijmegen

Laudy Mensing

  Laudy Mensing

Britt Wolterink

  Britt Wolterink

Matthieu Powter

  Matthieu Powter

Nijmegen

123Wonen Nijmegen
Groesbeekseweg 27
6524 CL Nijmegen

024 - 2001400

Social update

Wij verhuren o.a. aan;

Ja ik wil mijn woning verhuren!

Woning verhuren