9.2 / 10 1816 reviews 

Expat verhuur Rotterdam

Heeft u een woning beschikbaar om te verhuren in Rotterdam? Kies dan voor expat verhuur Rotterdam. 123Wonen heeft ruime ervaring met het verhuren van woningen aan expats en kennis van de lokale woningmarkt in Rotterdam. Expats zijn werknemers uit het buitenland die tijdelijk in Nederland komen werken bij een bedrijf. Vaak zijn zij daarom op zoek naar woningen voor bepaalde tijd; het liefst gemeubileerd. Expats genieten een hoog inkomen en staan bekend als nette en betrouwbare huurders.

Gaat u tijdelijk naar het buitenland of staat uw woning te koop? Dan is expat verhuur Rotterdam een goede oplossing. 123Wonen Rotterdam zorgt voor gescreende huurders. Dit houdt in dat alle potentiële huurders worden gecontroleerd op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo heeft u zekerheid over de achtergrond van uw nieuwe huurder. Daarnaast zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht, stellen wij een waterdicht contract op en doen wij een initiële inspectie van de woning. Ook kunt u kiezen voor vastgoedbeheer van 123Wonen Rotterdam. Zo heeft u geen omkijken naar uw verhuurde woning.

Bent u geïnteresseerd in expat verhuur Rotterdam? 123Wonen gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Vul het contactformulier in en een van onze verhuurmakelaars neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Uw woning verhuren aan expats in Rotterdam? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!