9.2 / 10 1825 reviews 

123Wonen Limburg partner van Expat Centre Maastricht

minder dan 1 min..

Terug

123Wonen Limburg is partner geworden van het Expat Centre Maastricht Region. 

Het deskundige team van Expat Centre Maastricht Region is zeer bekwaam in het bieden van een efficiënt overgangsproces van een nerveuze nieuwkomer (expat) naar een relaxte lokale inwoner. Zij bedienen de Expat met een schat aan informatie over elk aspect van het leven van expats in de regio Maastricht. Indien verdere begeleiding nodig is, kunnen hun consultants een-op-een adviesgesprekken geven. Zij kunnen het administratieve proces namens start-ups en organisaties versnellen om hen te helpen hun nieuwe ondernemingen van de grond te krijgen en om internationaal talent sneller te laten vestigen.

Naast deze gespecialiseerde diensten breiden onze samenwerkingen met andere agentschappen in de regio onze expertise uit tot grensoverschrijdende, ondernemende, immigratie-, huisvestings- en culturele onderwerpen. In de categorie huisvesting (housing) is 123Wonen Limburg een van de 5 partners van het Expat Centre. 


Naast een ruime keuze aan kwalitatief goede huurwoningen in onze portefeuille bieden we ook Relocation Service aan voor Expats die vanuit het buitenland al op zoek willen naar een passende woning voor hun toekomstig verblijf in Maastricht en omgeving.

Klik hier voor meer informatie over deze samenwerking en het Expat Centre.

 

Expat Centre Maastricht 

 

Publicatiedatum 23/06/2020