9.2 / 10 1836 reviews 

123Wonen uitgeroepen tot nummer 1 verhuurmakelaar van Nederland

minder dan 1 min..

Terug

Alle beleggers bedankt voor het vertrouwen en alle franchisenemers én medewerkers bedankt voor jullie onverminderde inzet!

Vastgoed Actueel heeft door objectieve meting vastgesteld dat de groei onverminderd heeft doorgezet en 123Wonen officieel de grootste verhuurmakelaar van Nederland is.

De lokale kantoren ontwikkelen zich verder en zorgen voor een landelijke dekking en samenwerking. De combinatie van gemotiveerde plaatselijke ondernemers, centraal vastgoedbeheer en landelijke marketing en ondersteuning zorgen voor een stabiele continuïteit en bestendige groei.

Het structureel door-investeren in kwaliteit in dienstverlening zorgt ervoor dat beleggers 123Wonen steeds beter weten te vinden.

123Wonen verhuurt veelal woningen aan expats en wij hebben hier een eigen platform voor: www.expatrentalsholland.com waarmee in het buitenland al geadverteerd wordt om zo de expatzoekers direct aan ons te binden.

De ranglijst wordt nog wat bezoedeld door “makelaars” en “kamerknallers” die groeien omdat ze verboden huurderskosten of verboden inschrijfkosten rekenen, maar hier zal de ACM korte metten mee maken.

Op naar volgend jaar!

Publicatiedatum 16/11/2018