9.2 / 10 1836 reviews 

Binnenkort: 27 turn key appartementen en studio's in Deventer

1 min. te lezen

Terug

Binnenkort te huur en in beheer bij 123Wonen Deventer! ''THE GREEN BUILDING''

Vanaf medio april 2020 worden 27 nieuw gerealiseerde appartementen en studio’s opgeleverd aan de Diepenveenseweg te Deventer. De strak afgewerkte woningen variëren van 40m2 tot 60m2 en jij kunt binnenkort de eerste bewoner zijn!

Met het Nieuwe Plantsoen naast de deur en de binnenstad en het station op slechts enkele minuten afstand, bevindt ‘The Green Building’ zich op een ideale locatie! Het complex vormt dan ook de verbinding tussen het Nieuwe Plantsoen, de Ceintuurbaan en de woonwijk De Heuvel.

De huurwoningen

The Green Building bestaat uit vier verdiepingen. In totaal zijn er 25 appartementen en 2 studio’s beschikbaar variërend van 39m2 tot 61m2. De huurprijzen variëren van €590,00 tot €782,00 per maand, dus voor de meeste woningen is zelfs huurtoeslag mogelijk!

Indeling appartementencomplex

Begane grond            : 7 appartementen                 
Eerste verdieping        : 6 appartementen, 1 studio 
Tweede verdieping    : 6 appartementen, 1 studio 
Derde verdieping       : 6 appartementen                  

Alle woningen zijn voorzien van een warmtepomp, dus volledig gasloos. De appartementen en studio’s worden gestoffeerd opgeleverd met PVC-vloer. Daarnaast beschikken alle appartementen en studio’s over een modern afgewerkte badkamer en een keuken voorzien van elektrische kookplaat, spoelbak en koelkast. Bovendien kun je gratis parkeren voor de deur!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of een bezichtiging aanvragen? Neem dan snel contact op met 123Wonen Deventer via deventer@123wonen.nl!

 

Publicatiedatum 06/03/2020