9.2 / 10 1836 reviews 

NIEUW! Dé klusbus van 123Wonen Vastgoedbeheer!

minder dan 1 min..

Terug

De afgelopen jaren hebben we een mooi netwerk opgebouwd met lokale partijen die de technische meldingen vanuit de huurwoning(en) die wij beheren goed konden oppakken.

Helaas liepen we er echter steeds vaker tegenaan dat niet iedereen altijd tijd en soms ook motivatie heeft om kleine klusjes op korte termijn voor ons op te pakken. En er daarnaast daarom soms ook exorbitant hoge bedragen worden gerekend. 

Voor onze verhuurders en huurders vinden we het belangrijk dat meldingen (óók kleinere klusjes) zo snel mogelijk worden opgepakt, en voor onze verhuurders dat dit tegen een acceptabel tarief gebeurt. 

Om onze dienstverlening op een kwalitatief hoog niveau te kunnen houden en zelfs te verbeteren, hebben we daarom besloten om een eigen onderhouds-en storingsmonteur in dienst te nemen. Hierdoor hebben we ook meer grip en controle op de uitvoering van de werkzaamheden, en kunnen we zelf spoedzaken prioriteren. 

Onze collega Nathan werkt vanuit Deventer, en bedient daarmee de rayons Deventer, Zwolle, Apeldoorn, Almelo & Enschede. 

Uiteraard is ons doel landelijke dekking, en met onze groeiende beheerportefeuille, hopen we dit in de toekomst ook te kunnen realiseren! 

Vragen staan vrij, stuur je vraag naar service@123vastgoedbeheer.nl

Publicatiedatum 08/02/2023