9.2 / 10 1825 reviews 

Nieuwe eigenaresse 123Wonen Utrecht: “Het leukste vind ik de persoonlijke touch”

1 min. te lezen

Terug

Karina Smeink is nu een aantal maanden werkzaam als nieuwe eigenaresse van 123Wonen Utrecht. En dat loopt enorm goed: de plannen tot uitbreiding zijn inmiddels al in de maak! Hoog tijd om haar aan iedereen voor te stellen.

Karina is 42 jaar, getrouwd, en heeft een dochter van 13. In het verleden was ze werkzaam in de financiële dienstverlening, maar in 2012 besloot ze de switch te maken naar makelaardij. En dit bleek helemaal de juiste keuze te zijn! Langzaam groeide ook de wens om voor haarzelf te beginnen. Toen 123Wonen Utrecht op zoek bleek te zijn naar een nieuwe eigenaar, wist ze dat ze hiervoor moest gaan: “Ik had al vrij snel zoiets van: dat is iets dat ik wil. En volgens mij kan ik dit nog groter maken!”. Op 1 november 2021 nam Karina 123Wonen Utrecht officieel over.

Vliegende start bij 123Wonen
De afgelopen periode was er maar weinig tijd om stil te zitten, want Karina maakt met 123Wonen Utrecht direct een vliegende start. “Het is best wel booming. We zijn eigenlijk al aan het denken aan uitbreiden”, vertelt Karina. Gelukkig staat ze er niet alleen voor, maar wordt ze ondersteund door assistent-makelaar Marjolein Nieuwkoop. “Die nieuwe samenwerking vond ik best spannend, maar ik ben zó blij met haar! We zijn echt een enorm goede match.”

123Wonen Utrecht: dé verhuurspecialist!
Bent u op zoek naar een geschikte huurder voor uw woning, dan bent u bij 123Wonen Utrecht aan het juiste adres. Karina zet haar gedrevenheid en passie voor makelaardij graag in om voor u aan de slag te gaan. Wat ze het mooiste vindt in haar werk? “Mensen geven hun grootste bezit eigenlijk uit handen. Het vertrouwen dat ik krijg om voor die mensen aan de slag te gaan en goede huurders te vinden, dat vind ik het allerleukste. Om dat tot een goed succesverhaal maken.”

Karina Smeink – 123Wonen Utrecht
Ramstraat 31
3581 HD Utrecht

Telefoon: 030 - 760 33 94
Email: Utrecht@123Wonen.nl
Vestigingspagina: 123Wonen Utrecht

Publicatiedatum 07/02/2022