9.2 / 10 1825 reviews 

Creëer je droomhuis met een proefabonnement op een tijdschrift

3 min. te lezen

Terug

Jij en je huis. Het is een twee-eenheid waar je niet omheen kan. Het is de plek waar je woont, waar je liefhebt, feestjes viert, verdrietig kan zijn en je gewoonweg helemaal thuis voelt. Het is daarbij dus best belangrijk dat je huis weerspiegelt wie jij bent. Dat kan je ophangen aan allemaal stijlen, zoals modern, landelijk, romantisch en industrieel, maar het is vooral belangrijk dat je je eigen stijl daarin vindt.

Droominterieur

Wat is belangrijk voor je droominterieur? Dat is natuurlijk voor iedereen heel persoonlijk. De een wil een kleurrijk huis vol leuke spulletjes, de ander wil een licht huis met voldoende opbergruimte. Als je het nog niet precies weet, dan is het verstandig om eens een proefabonnement te nemen op bijvoorbeeld een woontijdschrift of een lifestyle magazine. De eerste belichaamt de diversiteit van interieurontwerpen, van modern en strak tot vintage en landelijk. Een lifestylemagazine kijkt verder dan alleen het ontwerp van het interieur. Het belicht vooral de fijne kant van bijvoorbeeld verduisterende gordijnen, de keuze voor een poef in plaats van een stoel en dat de flow van de kamers kloppen bij je persoonlijkheid. Dankzij een tijdschrift is het mogelijk om je weg daarin te vinden, zodat je helemaal tot jouw droominterieur kan komen.

Trends ontdekken & zelf creëren

Om je eigen stijl te ontdekken en dus je eigen droomthuis te creëren, is het handig om eens in tijdschriften te bladeren. Je kan deze loskopen, maar een proefabonnement is ook fijn om zo meer inzicht te krijgen in wat je leuk vindt. Er zijn verschillende tijdschriften die je kan raadplegen, maar eentje die focust op wie jij bent en mindfullness is uiteraard net zo interessant. Je vind hier meer over een dergelijk tijdschrift wat daar helemaal bij aansluit. Hou je van upcycling en recycling, en zo op een duurzame manier je woning trendy te maken? Dan is het goed om via een woonmagazine te ontdekken wat de laatste woontrends zijn. Daarna kun je vervolgens eens goed rondkijken hoe je deze trends zonder al te veel aan te schaffen, kan toepassen in je eigen woning. Overigens bieden dergelijke tijdschriften vaak stap-voor-stap doe-het-zelfprojecten die voor iedereen makkelijk te volgen zijn. Ontwikkel dankzij tijdschriften je creatieve vaardigheden en personaliseer je huis met unieke, zelfgemaakte items.

Meditatieruimte creëren

Ben jij bezig met mindfulness en wil je in je woning misschien een yoga, stilte of meditatie ruimte in richten? Met een tijdschrift als FLOW bijvoorbeeld of via het internet kun je leuke inspiratie opdoen. Een tijdschrift is daarbij toch handiger, omdat je pagina’s ervan kan gebruiken voor een moodboard. Vanuit daar ga je verder met het inrichten van de ruimte, de kleuren kiezen en meer. Zet je er ook een kast of mand in om je tijdschriften in te bewaren?

Praktische tips voor ruimteoptimalisatie

Niet iedereen woont groot en niet alle kamers in je woning zijn balzalen die je gemakkelijk kan inrichten, terwijl je ruimte overhoudt. Natuurlijk helpen woontijdschriften hier bij, maar een mindfulness magazine heeft daar ook zeker tips en trucjes voor. Ontdek hoe je bijvoorbeeld slimme opbergsystemen kan toepassen in een kleine slaapkamer. Of hoe je door middel van ruimtebesparende meubelstukken die zowel functioneel als stijlvol zijn, een gezellige woonkamer kan inrichten.

Harmonie in huis

Maar wellicht lees je lifestylemagazines vooral om de harmonie in huis te vinden en terug te brengen. Harmonie in het interieur zorgt voor rust en een ontspannen sfeer. Voor de een komt dit helemaal terug door alles in een bepaalde kleurstelling aan de kamer toe te voegen. Het kunnen ook bepaalde voorwerpen zijn of hoe je de meubels neerzet ten opzichte van elkaar en de ramen. In een lifestylemagazine waarin mindfulness, harmonie en rust vaak naar voren komen, vind je tips hoe je de woning zo helemaal naar je eigen hand kan zetten.

Proefabonnement, stopt vanzelf

Je kan natuurlijk een tijdschrift in de winkel kopen over interieurinrichting of mindfulness, maar dan heb je slechts één nummer gelezen. Wanneer je kiest voor een proefabonnement, dan kun je echt beslissen of het tijdschrift qua inhoud bij je past. Dat merk je namelijk meestal na een paar nummers. Kies je voor een proefabonnement dan weet je dat je nergens aan vast zit. Het abonnement stopt nadat je alle exemplaren hebt ontvangen, zoals aangegeven in de voorwaarden. Daar hoef je niets voor te doen. Hoe fijn is het dan om je droominterieur waarheid te laten worden, dankzij een proefabonnement op een lifestylemagazine of woontijdschrift. Dat is een mooi cadeautje voor jezelf.

Publicatiedatum 01/02/2024