9.2 / 10 1817 reviews 

Gepersonaliseerde stickers voor de babykamer en kinderkamer

3 min. te lezen

Terug

Wil je de babykamer of kinderkamer opvrolijken en personaliseren? Dan zijn gepersonaliseerde stickers een perfecte optie! Met stickers kun je eenvoudig muren, ramen, deuren, vloeren, meubels en accessoires versieren. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over het gebruik van stickers in de babykamer en kinderkamer.

Waarom kiezen voor gepersonaliseerde stickers?

Gepersonaliseerde stickers zijn een geweldige manier om de babykamer of kinderkamer te transformeren zonder al te veel moeite. Ze bieden talloze mogelijkheden om de ruimte een unieke uitstraling te geven. Of je nu houdt van schattige dieren, stoere voertuigen of prachtige natuurelementen, er is altijd wel een stickerontwerp dat bij jou en je kind past. Een ander voordeel is dat stickers gemakkelijk aan te brengen zijn. 

Stimuleer de verbeeldingskracht met een sticker

Stickers kunnen de verbeeldingskracht van kinderen stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde stickers met sprookjesfiguren, dieren of fantasiewezens. Deze stickers creëren een magische en speelse sfeer in de babykamer of kinderkamer en kunnen je kind inspireren om creatiever en avontuurlijker te zijn.

Personaliseer de ruimte met een sticker

Met stickers kun je de babykamer of kinderkamer personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor een sticker met de naam van je kind erop, of gebruik gepersonaliseerde stickers om een thema te creëren dat aansluit op de interesses van je kind. Hierdoor wordt de ruimte echt uniek en speciaal voor jouw kind. 

Tips voor het kiezen van de juiste sticker

Bij het kiezen van gepersonaliseerde stickers voor de babykamer of kinderkamer zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten: 

  • veiligheid;
  • duurzaamheid;
  • type sticker;
  • een goed ontwerp. 

Het is belangrijk dat je gepersonaliseerde stickers gemaakt zijn van materialen die geschikt zijn voor het gebruik in de baby- en kinderkamer. Ons advies is om alleen bij een Europees bedrijf te bestellen, zoals Sticker.nl. Want dan weet je zeker dat de materialen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. 

Duurzaamheid gepersonaliseerde stickers

Als je gepersonaliseerde stickers bestelt, wil je natuurlijk dat ze lang meegaan. Daarom is het belangrijk dat je het juiste type sticker bestelt. Voor in huis raden we vinylstickers aan. Deze zijn bestand tegen water en uv-licht. En komt jouw sticker veel in contact met schoonmaakmiddelen die alcohol bevatten, dan raden wij een laminaat aan. Want alcohol en andere agressieve stoffen zoals vet tasten de print aan. Een laminaat is een transparante laag die over de print aangebracht wordt en dus extra bescherming biedt. Ook is het belangrijk dat je een sticker op de juiste manier opplakt. Anders kan het zijn dat deze niet goed blijft zitten. 

Verschillende soorten gepersonaliseerde stickers

Bij Sticker.nl kun je verschillende soorten gepersonaliseerde stickers bestellen. Zo verkopen ze raamstickers, muurstickers, vloerstickers en deurstickers. Zo weet je dat je altijd de juiste stickersoort voor de juiste ondergrond hebt. Daarnaast hebben ze ook lijmvrije stickers. Het voordeel daarvan is dat je geen last hebt van lijmresten op moment dat je de baby- of kinderkamer een andere look wil geven door je sticker te vervangen door een andere. Houd er wel rekening mee dat niet elke lijmvrije sticker op elke ondergrond plakt. Op de site van Sticker.nl vind je daar meer informatie over.  

Het ontwerp van je sticker

Denk ook goed na over het gewenste ontwerp. Wil je bijvoorbeeld een kleurrijk en speels design, of juist iets rustigers? Stem het ontwerp af op de rest van de kamer en de smaak van je kind. Vergeet niet dat je kind er ook blij mee moet zijn! Op de website van Sticker.nl vind je allerlei tips over het maken van een goed ontwerp. Ook kun je  bij hen zelf een ontwerp maken met hun gratis ontwerpmodule. En wil je meer tips over het inrichten van je baby- en kinderkamer? Lees dan het 3 tips voor het inrichten van de kinderkamer. Veel plezier met het creëren van een unieke en inspirerende omgeving voor je kleintje met stickers!

 

Publicatiedatum 13/05/2024