9.2 / 10 1825 reviews 

Verhuurmakelaar Almelo

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Almelo? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren of verhuren van een woning in Almelo en omstreken. 

Verhuur van A tot Z

Onze taak als verhuurmakelaar Almelo is het bieden van begeleiding. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele verhuurmakelaar in Almelo doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur. Dat maakt ons de specialist!

Bent u wel op zoek naar een makelaar Almelo? Dan verwijzen wij u graag door. Ook als u een woning wilt aankopen. Bij onze partner makelaar Twente bent u in goede handen. 

Wilt u uw huis verhuren in Almelo? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.

Beheer uitbesteden

Uw verhuurmakelaar Almelo biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Almelo wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld.

Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Contact opnemen