9.2 / 10 1836 reviews 

Verhuurmakelaar Leeuwarden

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Leeuwarden? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren of verhuren van een woning in Leeuwarden. Daarnaast zijn wij ook werkzaam in Drachten, Heerenveen, Sneek, Joure en Gorredijk.

Volledige begeleiding

Onze taak als verhuurmakelaar Leeuwarden is het bieden van begeleiding. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele verhuurmakelaar in Leeuwarden doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. Onze verhuurmakelaars hebben jarenlange ervaring op de lokale woningmarkt! Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur. Dat maakt ons de specialist!

Geen omkijken

Wilt u helemaal geen omkijken naar de verhuurde woning? Uw verhuurmakelaar Leeuwarden biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Leeuwarden wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Het uitbesteden kan erg handig zijn als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Wilt u uw huis verhuren in Leeuwarden? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.