9.2 / 10 1808 reviews 

Verhuurmakelaar Lelystad

Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuurmakelaar in Lelystad? Bij 123Wonen huurt of verhuurt u appartementen, kamers, landhuizen en villa’s. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren of verhuren van een woning in Lelystad en omstreken. 

Verhuur van A tot Z

Onze taak als verhuurmakelaar Lelystad is het bieden van begeleiding. Wilt u uw huis laten verhuren, laat het dan door een professionele verhuurmakelaar in Lelystad doen. Wij verhuren meerdere woningen per week en weten wat we doen. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Van A tot Z, de verhuur van uw woning goed geregeld. 123Wonen doet geen verkoop van woningen, enkel verhuur. Dat maakt ons de specialist! 

Beheer uitbesteden

Uw verhuurmakelaar Lelystad biedt Financieel en Technisch vastgoedbeheer aan. Wanneer u uw huis in Lelystad wilt verhuren is vastgoedbeheer erg belangrijk. Door dit uit te besteden heeft u er zelf geen omkijken naar: erg handig als u in het buitenland verblijft bijvoorbeeld. Wij regelen het versturen van facturen en het innen van de maandelijkse huur. Ook lossen wij technische problemen in de woning op gedurende de huurperiode. U krijgt altijd een vaste betrokken contactpersoon en we zijn altijd bereikbaar voor vragen.

Wilt u uw huis verhuren in Lelystad? Vul dan onderstaand formulier zo uitgebreid mogelijk in. Wij staan u graag te woord.