9.2 / 10 1816 reviews 

Beleggingspand kopen Dordrecht

123Wonen Dordrecht kan u uitstekend adviseren en helpen bij de aankoop van vastgoed als belegging. Wij hebben jarenlange ervaring op de woningmarkt in Dordrecht en weten precies wat er speelt. Daarom adviseren en helpen wij u met de aankoop van een object, dragen wij zorg voor de verhuur en ontzorgen u volledig met financieel vastgoedbeheer. Voor totaal ontzorgen op maat en beleggingspand kopen Dordrecht kiest u voor 123Wonen Dordrecht!

Een woning aankopen

Een beleggingspand kopen Dordrecht is een belangrijke aankoop. Bij een woningaankoop die bestemd is als belegging is het rendement zeer van belang. Een interessante maandelijkse huurstroom zorgt voor mogelijkheden om ook weer andere woningen aan te kopen. Een object is interessant voor de verhuur wanneer de verhuurbaarheid goed is, er weinig tot geen bijkomende kosten zijn en het onderhoud goed is. Ook moet het object courant zijn, goed technisch te beheren en de aankoopprijs en het waardebehoud moeten interessant zijn. 

Werkwijze

Hoe werkt een beleggingspand kopen Dordrecht? U gaat op zoek naar een geschikte woning als belegging. Daarna stelt u deze voor aan 123Wonen Dordrecht. Wij gaan dan met u mee, nemen de woning op, zorgen voor een puntentelling en een huurprijs advies. Ook bespreken wij het rendement met u. Is de woning geschikt? Dan verzorgt 123Wonen Dordrecht de onderhandeling graag voor u. Ook nemen we bij een positieve uitkomst de koopovereenkomst met u door en zijn we aanwezig bij de eindinspectie en overdracht. Dankzij deze snelle handelingen bij aankoop van een beleggingspand in Dordrecht kan de verhuur snel worden opgestart, meestal als de koopovereenkomst is getekend.

Vastgoedbeheer

Voor totale ontzorging kiest u ook voor vastgoedbeheer van 123Wonen Dordrecht. 123Wonen Vastgoedbeheer zorgt ervoor dat huurstromen middels de stichting derdengelden 123Wonen lopen: hiermee is de huurstroom altijd veilig en gewaarborgd. Er wordt dan ook altijd actie ondernemen als er problemen zijn met de betaling, als de huurder vragen heeft of bij het signaleren van een einddatum. Maandelijks worden de gelden ontvangen, geadministreerd en de kosten verrekend, het restende bedrag krijgt u keurig doorgestort met een bijbehorende factuur. Dit uiterlijk 3 dagen nadat de huur ontvangen is.  

Bent u geïnteresseerd in beleggingspand kopen Dordrecht? Neem dan snel contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in beleggingspand kopen Dordrecht? 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Een beleggingspand kopen in Dordrecht?

Neem zo snel mogelijk contact op.