619 reviews   |   4.6 / 5.0

Expat verhuur Deventer

Heeft u een woning beschikbaar om te verhuren in Deventer? Kies dan voor expat verhuur Deventer. 123Wonen heeft ruime ervaring met het verhuren van woningen aan expats en kennis van de lokale woningmarkt in Deventer. Expats zijn buitenlandse werknemers ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Expats werken vaak tijdelijk in Nederland en vertrekken daarna weer naar een ander land. Hierdoor zoeken expats meestal een tijdelijke huurwoning, het liefst gemeubileerd. Expats staan bekend als nette en betrouwbare huurders die dankzij hun hoge inkomen in aanmerking komen voor woningen in het duurdere segment.

Expat verhuur Deventer is een goede manier om uw woning aan een betrouwbare huurder te verhuren. 123Wonen Deventer zorgt voor optimale online exposure van uw woning. Wij streven er naar om binnen een korte tijd een geschikte huurder te vinden. Deze potentiële huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht huurcontract op. U kunt ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Bij financieel vastgoedbeheer kunt u denken aan het versturen van facturen en innen van de huur. Bij technisch beheer aan het oplossen van kleine technische problemen.

Is uw woning beschikbaar voor expat verhuur Deventer? Neem dan snel contact op met 123Wonen. Wij hebben jarenlange ervaring in expats verhuur en veel connecties met bedrijven die expats inhuren in Deventer. Zo vinden wij snel en veilig een geschikte huurder voor uw woning.

Meer

Waarom u voor 123Wonen kiest

  • Uw woning snel en veilig verhuurd
  • Nette en betrouwbare huurders
  • Jarenlange ervaring in de verhuur aan expats
  • Netwerk van bedrijven die woonruimte voor expats zoeken 
  • Degelijke screening van huurders
  • Technisch en financieel beheer mogelijk 

Uw woning verhuren aan expats in Deventer? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in!

Aanhef