9.2 / 10 1836 reviews 

Huis tijdelijk verhuren

Een huis tijdelijk verhuren, bijvoorbeeld omdat u naar het buitenland gaat? Ook tijdelijk verhuren is mogelijk via 123Wonen. Wij passen ons aan aan uw wensen! 
Een huis tijdelijk verhuren – dat kan!
Via 123Wonen zijn per maand zo’n 50.000 expats, werknemers en andere woningzoekenden die voor kortere tijd willen huren. Sommige huurders willen voor langere tijd huren, andere voor kortere tijd. Er zullen altijd huurders op zoek zijn naar een huis voor kortere tijd, en laat u nu net een huis tijdelijk verhuren

Diensten van 123Wonen

123Wonen kan u helpen bij de bemiddeling tussen huurder en verhuurder. Voor u zoeken we een huurder die aan uw wensen voldoet, helpen we de contracten opstellen en zorgen we voor een juiste afwikkeling van juridische en fiscale kwesties. Bij 123Wonen kiest u voor een zorgeloze verhuurperiode. Wij garanderen dit door middel van een uitgebreide screening van de potentiële huurder op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Daarnaar doen wij een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen wij een waterdicht huurcontract voor u op.  

Wilt u een huis tijdelijk verhuren? 123Wonen kan u op vakkundige wijze helpen bij het regelwerk dat bij verhuur komt kijken. Neem contact met ons op!